Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za forenzične znanosti
Citirajte ovaj rad
Lukić, T. (2020). Određivanje biološki aktivnih sastojaka u dodacima hrani na bazi kurkume (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:227:411591
Lukić, Tomislav. "Određivanje biološki aktivnih sastojaka u dodacima hrani na bazi kurkume." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:227:411591
Lukić, Tomislav. "Određivanje biološki aktivnih sastojaka u dodacima hrani na bazi kurkume." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:227:411591
Lukić, T. (2020). 'Određivanje biološki aktivnih sastojaka u dodacima hrani na bazi kurkume', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:227:411591
Lukić T. Određivanje biološki aktivnih sastojaka u dodacima hrani na bazi kurkume [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti; 2020 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:227:411591
T. Lukić, "Određivanje biološki aktivnih sastojaka u dodacima hrani na bazi kurkume", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:227:411591